18.2.2012

Sykettä takareisiin


Lauantaiaamu ja kello soi 7:ltä. En ole aamuihmisiä, joten kyllä tämä laittaa miettimään mihin oikein olen itseni laittanut ja mihin kaikkeen sitä suostuu vapaa-ehtoisesti. Perinteinen rauhallinen lauantaiaamu on vaihtunut treeniaamuksi. 

Hurjan pitkää palautumista ei ehtinyt tapahtua ennen lauantaiaamua. Perjantai-illan uintitreeni päättyi vasta ilta puoli kymmeneltä.

Treenikamat on pakannut illalla, kun en todellakaan ole niitä ripeimpiä ihmisiä aamuisin. Smoothie, reppu, treenikassi ja pyörä ovesta ulos ja autoon. Myöhästyin vain muutaman minuutin, mutta olin ensimmäinen paikalla. 

Pyörä oli nopeasti trainerin päällä ja päästin aloittamaan tekniikkaharjoittelut. Monenlaista taas tehtiin. Edelleen pääpaino on takareisin ärsyttämisessä. Oikean puoleinen antaa sykettä, mutta toinen puoli on kyllä niin laiska. Jälleen aika meni nopeasti ja varttia vaille kymmenen oli pakko mainita omasta aikataulusta. Ennen kuin pääsin pois pyörän päältä, lähdettiin hakemaan nopeutta nostamalla kampikierroslukumäärää. Tavoitteeksi mulle heitettiin aluksi 120. Tuon saavutettuani toiselle kerralla tavoite nostettiin 140. Tuo oli liikaa. 135:n pääsin toisella kerralla ja viimeisellä kerralla mittari näytti 137. Nykyisillä taidoilla tuon nopeammin en pysty pyörittämään. 

Edelleen toinen polvi karkailee omille teillleen eikä ylävartalo ole rento, takareisin laiskuuden lisäksi. Edistystä on kuitenkin tapahtunut vaikka kuluvalla viikolla en päässyt kuin kerran itsenäisesti harjoittelemaan viime viikolla. Lihaskuntotreeniä tuli vielä vähemmän. Täydet 0 tuntia. 

Tekniikkaharjoittelun jälkeen kävin vielä seuran spinning-tunnilla. Lähes kahden tunnin tekniikkaharjoittelu tuntui jaloissa, ei millään meinannut lähteä jalat käyntiin. Toisaalta meneillään on kevyt viikko ja ainoastaan PK-treeniä, joten koetin pitää positiivisen mielen. Toinen tunti sitten tuntui loppuvan kesken. Toiselle tunnilla oli selkeät nopeat ja todella raskaat kohdat. Raskaat osuudet otin voimaharjoitteluna ja pyörästä kaiken irti mitä siitä lähti. Vastukset vaan loppuivat;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)