13.3.2011

Go-Expo


Lauantai alkoi spindelle, jonka poljin vk-treeninä ja ajatustyö keskittyi takareisiin. Pyrin pyörittämään mahdollisimman tasaisesti ja hitaammin kuin aikaisemmin. Spindestä siirryin juoksumatolla juoksemaan tasaista pk-treeniä.

Vaikka en ole aamuihminen, niin paremmin lauantaiaamun treeni sujui ja tuntui kuin perjantai-illan spinde salitreenin kera. Myönnettävä on, että väsymys painoi, sillä edellisen yön unet jäi vähiin kahden päivän koulutuksen vuoksi, joka pidettiin Kirkkonummella.

Treenien jälkeen suunnistin Messukeskukseen. Varsinaisesti en mitään tarvinnut, mutta treenikaverin kanssa lähdettiin katsastamaan mitä tarjolla on. Olisin kaivannut uudet ajolasit rikkoutuneiden tilalle sekä uuden parin juoksuhanskoja. En löytänyt kumpaakaan. Muutamaan tuttuja näin, joka on aina yhtä mieluisaa.

Parin tunnin vaeltelun jälkeen kassista löytyi 2XU:n juoksupaita, pyöräilytakki –ja paita sekä kaksi IN:n pyöräilytoppia. Kiitos Scorpioni storen erinomaisille tarjouksille, säästin 340€. Mieleen jäivät myös Sveitsiläiset juoksukengät: run on clouds. Saatan joskus vielä kokeilla heidän juoksukenkiään. Kuunnellaan ensin yhden tutun kokemukset viikon koejuoksun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)