3.2.2011

Vetoja Pajulahdessa

Valmennusryhmän kokoontui torstai-iltana Pajulahti halliin.

Yhteistreenit aloitettiin erittäin rauhallisella lämmittelyllä ulkona, josta siirryttiin Pajulahti halliin tekemään 5x1km vetoja. Kynnystestit on jäänyt multa tekemättä tänä kautena, joten valmentaja ei oikein osannut sanoa sopivaa alkuvauhtia.

Ensimmäinen kilsa oli rauhallinen ja puhe kulki hyvin. Kilsan päättyessä syke oli 155. Toinen kilsa meni samoilla fiiliksellä, kierroksen jälkeen syke on 165. Kolmas kierros toisti toista kierrosta niin vauhdin ja kuin sykkeenkin osalta. Neljännen kierroksella vauhti kasvoi ja syke nousi jo 174. Viidennelle kierrokselle sain täydellisen kirittäjän ja tsempparin. Vauhti kasvoi, mutta viimeisessä kaaressa olo oli ok. Viimeisten metrien aikana "maaliviiva" tuntui lopulta olevan ylitsepääsettömän kaukana. Voimat hiipuivat totaalisesti ja viivan ylittäessä sykemittarin lukema oli 186.



Vuoden vanha sykemittari pitää viedä huoltoon. Noin kuukausi sitten vaihdettiin patterit, mutta näyttö pimenee jopa halliolotiloissa eikä sykkeet näyttäneet oikein kuin vasta jälkeenpäin tiedostoja selatessa.
Valmentajalta lupa polkea useampi tunti lauantaina. Jälleen pääsee polkemaan tasaisesti ja pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)