22.1.2011

Ei enempää tälläisiä viikkoja


Viikolla työpäivät venähtivät aivan liian pitkiksi. Omaan roadmapiin on merkattu, että tammikuun loppuun mennessä olen saanut tähän mennessä esille tulleet tekemättömät tehtävät ajan tasalla ja päivittäisiin tehtäviin on saatu rutiinit, seuranta ja läpinäkyvyys. Toisin sanoen ”siivoan ja järjestelen” edeltäjäni jäljiltä asioita. En valita, mutta olisihan se ollut helpompaa aloittaa, kun olisi päässyt aloittamaan ilman rästitöitä. 

Viikolla tein itselleni selväksi, että on parempi saada rästit tehtyä asap, jotta saan nukuttua yöni rauhassa vaikka se merkitsee treenien väliin jättämistä viikolla. Mitä nopeammin saan rutiinit pyörimään, sen nopeammin pääsen viikolla treenaamaan ja keskittymään täysille siihen mitä olen tekemässä.

Pitkien työpäivien lisäksi kaulaani ilmestyi alkuviikolla yksi patti ja parissa päivässä niitä ilmestyi lisää. Paras kuvaus lienee helminauha pitkittäin. Pään kääntäminen on kivuliasta. Perjantaiaamuksi olin varannut ajan klo 8:15. Päivän ensimmäinen tapaaminen olisi 9:30, joten aikaa piti olla hyvin. Kuinkas kävikään. Sain lähettiin ultraan, joka ei tietenkään ollut samalla lääkäriasemalla, vaan tuli lähtö Itäkeskukseen. Päivän ensimmäinen tapaaminen oli peruttava. Mikäli ultrassa olisi tullut esille, että kyse on vakavammasta kuin imusolmukkeiden tulehduksesta, niin varalta mulla oli jo lähete paikalliseen sairaalaan. Mielessäni jo organisoin päivän uudelleen ja mietin erilaisia vaihtoehtoja. Ultrassa kuitenkin tuli vahvistus, ettei kyseessä oli mikään vakava asia. Joskin ihmetystä herättää, ettei mulla tietääkseni oli korva-, nielu-, silmätulehdusta. Lisäksi patit ovat kosketusarat. Mutta mitään lääkitystä en vielä tässä vaiheessa saanut.  Treenata saa ja pattien pitäisi laskeutua itsestään. Sitä odotellessa.

Työn täyteisen viikon kruunasin pitkällä lenkillä perjantaina. Perjantainen työpäivä venyi yli kello 18 ja lenkkivaatteet oli päällä vasta puoli kahdeksan aikaan. Siitä huolimatta tein lähes kahden tunnin lenkin. Ja hyvää teki! Ilma oli loistava, maisemat kuin talvisesta postikortista. Lisäksi sai rauhassa mennä. Eipä juuri ollut liikennettä. Lenkillä maiskuttelin suussani tomaatti-mozarella baquettea ja lasillista punaviiniä. Mielestäni olin ansainnut herkutteluhetken.

Viikonloppu on varattu liikunnalle ja pyykin pesulle. Ensimmäinen koneellinen pesty, illalla odottaa 75 min spinde + kuntosali + juoksumatto. Kolmen päivän aikana saan kaikki muut treenit tehtyä paitsi uintia. Tai ollakseen rehellinen itselleni ja muille, olisin voinut mennä uimaan vaikka lauantaiaamuna. Mutta pitkä yöuni tuli tarpeeseen sekä rauhassa nautittu maitokahvi blogia kirjoittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)