20.10.2010

Kisat lähenevät

Syksyn värikkäät lehdet olivat peittäneet pihamme etuosan niin peittävästi, että vaikutti kuin koko etuosa olisi yhtä valtavaa lehtikasaa.  Lehtien haravointi ei ole ikävää puuhaa, mutta joka helposti jää huomiselle. Etäpäivän hyvänä puolena on, että töiden lomassa ehtii tekemään pieniä kotiaskareita. Siispä ennen kuin annoin itselleni luvan nauttia maitokahvista, tuli etupiha haravoida.  Haravointi toimi erinomaisena taukojumppana.


Päivän aikana ehdin töiden lisäksi toimittamaan muitakin asioita: viemään nuorimman kouluun. Matkaa on vajaat 1.5 km, mutta neidin lähtö viivästyi. Vanhemmalla tyttärellä oli työhaastattelu, lupauduin toimimaan hänen henkilökohtaisena kuskinaan sinne ja takaisin. Haastattelun ajan käytin hyödykseni lukien ammattikirjallisuutta.  Pakastinkin tuli sulatettua vastaillessa työsähköposteihin.


Illalla suuntasin spinnigsalille. Olin tietoinen vetäjän vaihtumisesta ja minulla oli omat epäilykseni. Valitettavasti epäilykseni osoittautui todeksi. Musiikin rytmi pysyi samana alkulämmittelystä venyttelyyn. Vetäjälle oli kaksi tekniikka: istuen tai seisten. Ei variaatioita. Tylsää pidemmän päälle, mutta tällä kertaa musiikki antoi hyvä pohjan polkea toinen tunti vk-alueella. Lopulta pyörän päällä vierähti tunti kaksikymmentä minuuttia ja hiki lensi. 


Tiistain treenit päättyivät uintitreeneihin.  Koska tällä kertaa ohjelmassa oli ainoastaan spinde ja uinti, jäi näiden väliin hyvin aikaa. Ilman kiirettä ajoin hallille ja pääsin altaaseen puoli tuntia ennen treenien alkamista. Masters-ryhmällä ei ole valmentajaa, joten uin oman mieleni mukaan. Pitkän radan SM-uinnit lähestyvät, joten oli helppo tehdä päätöksiä mitä uida. Uinti ei kuitenkaan sujunut millään mittareilla. Varsinkin perhostelu tuntui erityisen rankalta. Paine kasvaa! Kisoihin on enää kaksi viikkoa aikaan. Eikä uintia helpottanut ennen uintia nautittu pala välipalapatukasta nimeltään Giant bite. Ei sovi minulle ennen treenejä.  Vatsa tuntuu kuin olisi kiven syönyt. Todella raskas olo aina siihen asti kunnes olin jo matkalla kotia.  


Tämän päivän treenin perusteella ensi viikko tulee ottaa kevyesti. Viikonloppuna valmentajalta tuli samaa viestiä. Mutta tämä viikko vielä treenataan normaalisti. Totuuden nimessä on todettava, ettei tässä vaiheessa ole enää mitään tehtävissä. Kahden viikon päästä nähdään valitsenko kilpailuohjelmaan liian paljon kahdelle päivälle.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)